Patrunjel-radacina   
                                 6  de                                     produse
                            
                        
                                                    
                            
                            
                                                                                                    
            - 
            
    
    
    
        Varietate recomandata pentru industrializare si consum in stare proaspata. Radacina lunga, neteda si bine structurata.
            Mai mult
        
     
    
 
         
            - 
            
    
    
    
        Varietate timpurie (circa 170 zile). Radacina este lung ascutita, neteda, avand o lungime de circa 22 cm. Productivitate ridicata. Rezistenta excelenta la pastrare.
            Mai mult
        
     
    
 
         
            - 
            
    
    
    
        Se seamănă direct în câmp începând cu luna martie sau august (pentru cultura de toamnă). Semănat în rânduri distanţate la 20-25 cm şi adâncimea de circa 1,5 cm cu norma de 4,5-5 kg/ha. Recoltarea se face eşalonat. Producţia este de 15-20 t/ha rădăcini.
            Mai mult
        
     
    
 
         
            - 
            
    
    
    
        Se seamănă direct în câmp începând cu luna martie sau august (pentru cultura de toamnă). Semănat în rânduri distanţate la 20-25 cm şi adâncimea de circa 1,5 cm cu norma de 4,5-5 kg/ha. Recoltarea se face eşalonat. Producţia este de 15-20 t/ha rădăcini.
            Mai mult
        
     
    
 
         
            - 
            
    
    
    
        Se seamănă direct în câmp începând cu luna martie sau august (pentru cultura de toamnă). Semănat în rânduri distanţate la 20-25 cm şi adâncimea de circa 1,5 cm cu norma de 4,5-5 kg/ha. Recoltarea se face eşalonat. Producţia este de 15-20 t/ha rădăcini.
            Mai mult
        
     
    
 
         
            - 
            
    
    
    
        Soi cu radacina semilunga (15-20cm) de culoare alba cu un potential de productie foarte ridicat, greutatea 150-200 g, destinat atat consumului in stare proaspata cat si procesarii, rezistenta foarte buna la pastrare pe timpul iernii.
            Mai mult